Чернівецький обласний центр

з профілактики та боротьби зі СНІДом

Представники Чернівецької Державної телерадіокампанії отримали відзнаки національного конкурсу «Зупинимо туберкульоз в Україні»

 Як інформує Державний комітет телебачення та радіомовлення України, державні телерадіокомпанії отримали відзнаки національного конкурсу «Зупинимо туберкульоз в Україні»,який проводився упродовж березня-жовтня цього року. Його організатором стала міжнародна громадська організація «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я».

Серед преможців - програма «Карусель» Чернівецької ОДТРК (керівник творчої групи – Наталія Бурла)– вона здобула третє місце у конкурсі радіопрограм. Випередили буковинських радійників колеги з Житомира і Луганська – вони зайняли відповідно перше і друге місце.

 

Відзначились на конкурсі і буковинські телевізійники – програма  Чернівецької ОДТРК «Будьте здорові» (автор – Оксана Шегда, режисер – Наталя Попович) посіла друге місце у номінації «Телебачення».

Загалом у конкурсі взяло участь понад 80 представників ЗМІ, подано близько трьохсот робіт, опублікованих у газетах, інтернеті, на радіо і телебаченні.

Прес-служба ОДА